FAQ – Veel gestelde vragen

 

FAQ

FAQ staat voor Frequently Asked Questions oftewel veelgestelde vragen. Hier beanwoorden we de meestvoorkomende vragen van bezoekers. Zo weet jij als bezoeker wat je kunt verwachten én voel je onze betrokkenheid. Zo kom je dichter en dichter bij het realiseren van jouw Ultimate Dream.

 

Wat voor mensen komen er in een parenclub?

Gewone mensen zoals jij en ik, in alle soorten en maten, uit alle lagen van de bevolking. Onze gasten zijn echt niet allemaal fotomodellen. Het zijn open-minded mensen die goed voor zichzelf zorgen en zich prettig voelen in een erotische sfeer. Iedereen wordt bij Ultimate Dream geaccepteerd zoals hij of zij is.

 

Waarom zijn single heren niet toegestaan?

Ultimate Dream is een parenclub en daarmee bedoeld voor open minded stellen die op zoek zijn naar wat extra spanning in hun seksleven. Uit ervaring blijkt dat veel stellen het enorm spannend vinden om een trio met een dame erbij te beleven. De behoefte aan een extra man is veel minder sterk. We sluiten zeker niet uit dat we op termijn ook avonden organiseren waar single mannen wel welkom zijn, maar ons uitgangspunt is dat we een parenclub zijn voor stellen.

 

Is seksueel contact verplicht?

Natuurlijk komen er gasten voor een spannend contact. Daar bieden we dan ook alle mogelijkheden voor, maar seksueel contact is dus absoluut niet verplicht! Lekker van de avond genieten, een beetje rondkijken, een ongedwongen praatje met gelijkgestemden is ook prima. Soms ontstaan er zo leuke contacten en die uitmonden in een spannende afspraak.

 

Zie ik er wel goed genoeg uit?

We merken dat veel mensen best wel eens bij ons zouden willen komen, en zich afvragen of ze wel het goede figuur hebben. En dit geldt niet alleen voor de dames! Wees gerust: onze avond worden bezocht door dames en heren van alle formaten. Dus maak je vooral niet druk om je gewicht, te kleine of grote borsten, heupen, buik of billen. Onze gasten zijn er in alle soorten en maten en niemand zal je op je uiterlijk veroordelen. Het mooie is juist dat iedereen zichzelf mag zijn. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je nagekeken wordt, want hier is iedereen gelijk.

 

Wat trek ik aan?

Als je naar een avond bij Ultimate Dream komt, trek dan vooral iets aan waarin je je lekker voelt. Bij binnenkomst aan het begin van de avond verwachten we dat onze gasten gepaste uitgaanskleding dragen. Vanaf 22.30 geldt een sexy dresscode. De dames dragen een lingeriesetje of een sexy body of ander speelpakje van stof, leer of lak. Mannen dragen een slip of boxershort en eventueel een T-shirt.

 

Wat nemen we verder nog mee?

Wanneer jullie Ultimate Dream bezoeken, hoeven jullie behalve je partykleding niets mee te nemen en nergens aan te denken. Wij hebben werkelijk voor alles gezorgd om jullie een ultieme spannende avond te bezorgen. Handdoeken, zeep en condooms zijn allemaal hier aanwezig. Voor het gebruik hiervan hoeven jullie natuurlijk niet extra te betalen, want net als het heerlijke buffet in ons restaurant en alle drankjes valt dit allemaal binnen onze all-inclusive formule.

 

Hoe zit het met de hygiëne?

Wij doen er alles aan om de hygiëne in onze club te waarborgen, in het belang van de persoonlijke gezondheid van ons en onze gasten. In de eerste plaats zorgen wij voor ruim voldoende handdoeken, condooms en zakdoeken. Op onze bedden liggen uitsluitend medische matrassen die geen vocht opnemen. De overtrekken verschonen we minimaal elke dag en zo nodig vaker. Ook handdoeken worden grondig en vaak gewassen.

 

Is er een gedragscode?

Jazeker, het is absoluut niet zo dat alles zomaar mag. Want onze gasten bezoeken onze club met ieder hun eigen plannen en verwachtingen. Bij Ultimate Dream heeft iedere gast respect voor de ander en wij zien erop toe dat iedereen zich aan onze huisregels houdt. Wanneer je iets niet wil, zal dit ook niet gebeuren. Wanneer iemand je ongewild aanraakt, hoef je alleen maar nee te knikken of haar of zijn hand voorzichtig terug te leggen. Dit is de belangrijkste regel die door iedereen gerespecteerd wordt.

 

Belangrijke tips!

Maak van tevoren onderling goede afspraken, zeker als je voor het eerst onze club bezoekt. Hoever willen jullie gaan? Alleen kijken en bekeken worden, of misschien alleen als jullie ‘het juiste stel’ tegen het lijf lopen een seksueel contact aangaan. En ook als jullie voor het laatste kiezen, bespreek dan van tevoren duidelijk tot hoever jullie willen gaan. Alleen strelen, zoenen of misschien al een stap verder. Let op: neem deze afspraken vooraf goed met elkaar door, om misverstanden binnen je relatie te voorkomen. En bedenk: om een heerlijk spannende avond te beleven, hoef je geen seks te hebben!

 

En verder?

• Je hoeft niet bang te zijn dat je bekenden tegenkomt. Zij komen namelijk voor hetzelfde en delen dus hetzelfde geheim als jullie. Onze gasten vinden discretie net zo belangrijk als jullie!

• Wees ook niet bang om te vertellen dat het jullie eerste keer is. Onze gasten hebben dit immers ooit ook een keer meegemaakt! Daarom hebben zij hier zeker begrip voor. Vaak leidt dit tot bijzonder boeiende en leuke verhalen over en weer!

 

Meer vragen?

Stel ze gerust, graag zelfs! Je bent vast niet de enige met deze vraag. Dus als we de FAQ kunnen uitbreiden help je ons en andere bezoekers. Zo maken we onze gemeenschap nog hechter. Dus neem graag contact met ons op door op de button hieronder te klikken.