Recensies

Recensies vinden we het belangrijkste van alles! Dit zegt immers heel veel over hoe onze gasten het samenzijn in onze club ervaren. Lees maar even mee..

Jan 13 2020

Een hele gezellige relaxte geile avond gehad afgelopen zaterdag. Het was lekker druk. Mooie leuke stellen van verschillende leeftijden. Lekker gedanst op heerlijke muziek. En uiteraard ook een lekker potje ge….!!

Jan 06 2020

Was weer een gezellige avond. Leuke mensen, aardig personeel en altijd erg schoon. Heerlijke jacuzzis. Een topclub! Ook een aanrader voor jonge stelletjes en beginners.

Jan 04 2020

Ik ben van ver gekomen. En ook deze keer was het de moeite waard om zo veel kilometers af te leggen. Er was een mooie opkomst van mensen. En de avond en nacht waren gezellig en geil. (dit wordt ook bereikt door de mensen die er waren).ik hoop dat ik nog veel milf avonden mag mee maken.

Jan 01 2020

Mooi feest mede georganiseerd door Prikkelz. Goede locatie, goeie DJ’s en vriendelijk personeel. Volgend jaar weer

Dec 30 2019

Het was een super leuke avond/nacht, met veel gezelligheid en heerlijk genoten van alle activiteiten.

Dec 30 2019

Gezellige en goed bezochte avond vol met actie ! Ons ga je waker treffen daar ??

Dec 29 2019

28 december voor het eerst bij UD geweest op aanraden van bevriend koppel. Top ervaring gehad; gezellige en normale mensen. Snel aanspraak en de eigenaar is vriendelijk en behulpzaam. Ruimtes zijn netjes verzorg en bieden genoeg inkijk en toch ook privacy. Loungeruimte is geweldig; vanaf comfortabele bank naar sexende mensen kijken. Geen single mannen was zeker een pluspunt. Kortom, we’ll be back!

Ultimate young top avond!!!

Afgelopen zaterdag ultimate young geweest, top avond gehad! Was redelijk druk en is een nette schonen club met erg vriendelijk personeel. Bedankt voor de afstandsbediening van de airco want het werdt behoorlijk heet??. Verder is dit zeker voor beginners een leuke club zonder opdringerige koppels mannen etc. Voorlopig hebben we even wat andere feestjes op het programma maar volgend jaar zullen we zeker weer op de young avonden te vinden zijn, wellicht zien we jullie daar ????

Ultimate bdsm

20 sept was het weer ultimate bdsm. Wij komen daar regelmatig en het is er altijd druk en gezellig. In de danszaal werdt dit keer een showtje gegeven met iemand in de folie gedraaid. Er waren genoeg stellen die lekker hun spel konden spelen. Wat ook heel mooi en speciaal is in deze club ze hebben twee bubbelbaden waar boven een stalen balk hangt met twee catrollen die van links naar rechts kunnen bewegen. Je kan dan lekker in bondage boven het bad getakeld worden en in het bad gedompeld. Ultimate heeft ook een lekker fingerfood buffet. Dus voor degene die hier nog niet zijn geweest. Zeker de moeite waard

Ultimate MILF

De Ultimate MILF was weer gezellig zoals altijd. Veel gezellige mensen, een hoop (inter)actie, een lekker hapje en drankje. Complimenten aan de crew voor deze mooie club!!!

Deel je ervaring met ons

Wil jij ook laten weten wat je van onze club vindt? Dat horen we graag! Stuur ons je recensie via contact onder vermelding van ‘Recensie’. Als we hem leuk genoeg vinden plaatsen we je recensie hier. Of klik op onderstaande button.