Agenda

q

Ultimate-Dream bijna weer te beleven!

 

Lieve mensen,

Goed nieuws, we zijn er bijna!! We moeten nog even afwachten op de besluiten op 26 juni, dus we kunnen jullie nog niets definitief beloven. Maar dat het binnenkort toch echt weer gaat knallen is echt een feit! En als we geluk hebben kan het zelfs zonder verdere beperkingen. Wellicht zal iedereen dan wel een negatieve test moeten kunnen overleggen om binnen te mogen, maar dat laten we nog weten.

We hopen dat jullie begrip kunnen opbrengen voor het feit dat onze toegangsprijzen met €10 gaan stijgen. Alles is natuurlijk al duurder geworden en we begrijpen dat dit vervelend voor iedereen is. Voor ons is het echter noodzakelijk hierin mee te gaan om jullie de kwaliteit te kunnen blijven bieden die jullie van ons gewend zijn. 

Overigens is het ook pas de eerste keer in vier jaar dat wij onze prijzen verhogen. Wij vinden het daarom nu gerechtvaardigd en we hopen dat jullie dit met ons eens zijn.

En nu weer terug naar het belangrijkste nieuws: We mogen bijna weer!! Hou de komende tijd de website in de gaten dan laten we weten wat de ontwikkelingen zijn. 

 

Liefs,

Bart en Bjørn

P.S. Als je nog geen lid bent abonneer je dan hier op de Ultimate Dream Nieuwsbrief om verzekerd te zijn van het laatste nieuws.