Ultimate Guide

Ultimate Guide

Ultimate Guide geeft je een korte introductie in wat je mag en kunt verwachten in onze swingersclub. Wordt het je eerste keer en vind je het erg spannend?

 

De eerste keer

Wordt het jullie eerste keer in een parenclub? Beleef dan jullie eerste ultieme avond erotisch uitgaan bij Ultimate Dream! Want vol trots kunnen we zeggen dat bij parenclub Ultimate Dream alles perfect geregeld is. Hygiëne en respect staan voorop, zodat iedereen zich helemaal thuis voelt bij ons.

 

Het belangrijkste uitgangspunt is:

Je moet helemaal niets en er mag een heleboel. Sommigen denken dat in een parenclub iedereen met iedereen seks de hele avond heeft. Dat is zeker niet het geval. Natuurlijk zijn er veel stellen die bij ons komen om andere stellen te leren kennen en om daar een spannende avond mee te beleven. Ook komen er bij ons stellen die het leuk vinden om anderen te bekijken en bekeken te worden. Kortom: iedereen die op zoek is naar erotische spanning is welkom bij Ultimate Dream.

 

Hoe ziet een avond bij Ultimate Dream eruit?

Als jullie binnenkomen, worden jullie welkom geheten door onze gastheer. We verwachten jullie in gepaste uitgaanskleding. Je betaalt de entreeprijs en krijgt een sleuteltje van een locker, die zich in de kleedruimte bevindt. Daar kun je je partykleding en andere persoonlijke eigendommen zoals je telefoon opbergen. Als je wilt, geven we je een uitgebreide rondleiding door onze prachtige stijlvolle club. We leggen je de huisregels uit en vertellen wat je kunt verwachten.

Vervolgens neem je lekker plaats aan de bar of in de loungeruimte, waar je onder het genot van een drankje alles en iedereen even rustig op je kunt laten inwerken. Alle drankjes zijn bij de entreeprijs inbegrepen.

In het restaurant kun je een heerlijk hapje eten, waarvoor je ook niets extra’s hoeft te betalen. Het eten wordt iedere dag vers bereid en wordt aangeboden in buffetvorm. Afwisselend bieden we tapas, salades, soepen met stokbrood en warme vleesgerechten. Eet van tevoren niet teveel, want het eten is zonder meer de moeite waard!

Als je een beetje bent gewend, kun je een dansje wagen op de dansvloer. Vanaf 22.30 uur geldt er een dresscode, wat betekent dat iedereen zich omkleedt stijlvolle, meestal sexy lingerie. De heren dragen een mooie boxer en lopen op blote voeten of nette slippers. De dames dragen meestal een lingeriesetje, sexy jurkje met laarsjes of pumps. Je mag je net zo uitdagend kleden als je wilt. Het belangrijkste is dat je kleding draagt waar jij je relaxed en sexy in voelt.

Op elk moment kun je een kijkje nemen bij de relaxruimtes in bij de whirlpools. Je bent absoluut niet verplicht om iets met anderen te doen: je kunt van een afstandje kijken of zelf een plekje zoeken om samen te genieten van elkaar. Als je iemand ontmoet die je aantrekkelijk vindt, kun je hem of haar gewoon aanspreken. Hij of zij bijt echt niet – behalve als je dat lief vraagt 😉 Je merkt vanzelf of de aantrekkingskracht wederzijds is. Als iemand jou aanspreekt, hoef je niet bang te zijn dat je iets moet. Zoekt iemand toenadering en heb je daar geen zin in of voel je je niet aangetrokken tot die persoon, laat dat dan gerust weten. Onze gasten begrijpen ‘Nee, dankjewel’ of ‘Doe maar niet’ heel goed en het mooie is dat iedereen dat van elkaar accepteert.

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie rustig rond op onze website. Bijvoorbeeld op de pagina Huisregels zie je hoe we met het scheppen van duidelijkheid kunnen zorgen voor meer rust en ontspanning. Dit zorgt juist weer voor meer ruimte voor de juiste soort spanning zodat jij je Ultimate Dream kunt beleven.

 

Vragen

Heb je een vraag die er niet tussen staat? Stuur dan een bericht via Contact op klik op onderstaande button.