Discord

Lieve UD-vrienden,

Als parenclub Ultimate Dream & WijZijnSwingers hebben we onze eigen open Discord Swingers Community!

Voor stellen die houden van spanning, willen kennis maken met de spanning of bekende gasten zijn van de Ultimate Dream hebben we speciale chatkanalen ingericht om kennis te kunnen maken met andere gelijkgestemden. Tevens het medium om vragen te stellen over de club of specifieke avonden, onze admins en moderators staan jullie graag te woord met vragen die niet zomaar te vinden zijn online.

 

Chat met elkaar over ervaringen, deel spannende kiekjes, maak kennis met nieuwe stellen en wie weet komt daar wel een spannend avondje samen in de UD uit! Ook handig voor wie nog ‘even met dat ene leuke stel’ in gesprek willen na een clubavond maar vergeten zijn telefoonnummers uit te wisselen!

 

Er zijn openbare chats voor iedereen en chats speciaal voor degene die zich laten verifiëren. Een Discord account is helemaal gratis en te vinden via de Apple & Google stores. Na het maken van een account, hoeven jullie alleen nog maar op onderstaande uitnodiging te drukken (of deze Discord link te volgen) en jullie zitten al in de chats!

App voor mobiel

Als jullie via de app gebruik willen maken van Discord zijn hier de links naar de stores van Apple en Google / Android:

Apple: https://apps.apple.com/us/app/discord/id985746746

Google / Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.discord&hl=nl

 

Liefs,

Bart en Bjørn