Ultimate Femdom Party
Ultimate Submission
Ultimate Submission

Datum: Vrijdag, 15 Oktober 2021

Tijd: 19:00 - 1:00

Ultimate Dream, Willemstraat 9-B, Beek en Donk

Latitute: , Longtitute:

×

Toegang: Per persoon € 35,00

Ultimate Femdom Party

Een van de meest geliefde thema’s binnen de BDSM is Femdom. Femdom staat voor “female dominance” oftewel “vrouwelijke dominantie”. Met andere woorden: vrouwen zijn de baas!

De Overgave organiseerde eerder al een aantal keren Ultimate FEMDOM in club Ultimate Dream in Beek en Donk. De laatste keer was in februari 2020. De gastenlijst voor de Ultimate FEMDOM van mei 2020 begon al vol te lopen, maar kon door corona niet doorgaan.

Nu kan het hopelijk weer en wel op 15 oktober 2021. Die avond worden alleen Meesteressen met hun subjes (m/v) toegelaten. Alleengaande Meesteressen zijn ook welkom. Maar alleengaande subjes (m/v) dienen onder begeleiding van een Meesteres te zijn. Anders worden ze niet toegelaten. Vooral dominante mannen zijn niet welkom!

Ultimate FEMDOM wordt verzorgd en begeleid door de mensen van De Overgave. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom op deze avonden. Desgewenst begeleiden wij beginners en geven hen adviezen en tips. Er zijn volop mogelijkheden voor spanking, bondage en andere “spelletjes”. We hebben ophangpunten (ook voor suspensie). We hebben kooien voor opsluiting. We hebben een sling, een schavot en een andreaskruis. We hebben zelfs de mogelijkheid om waterbondage toe te passen boven en in onze jacuzzi’s en buiten in ons zwembad. Bij mooi weer kan er sowieso buiten in de tuin gespeeld worden. Uiteraard biedt onze verzorgde club ook lekker eten en drinken voor een complete beleving!

Aanmelden

Vooraf aanmelden voor deze Femdom Party is verplicht. Tot nu toe waren deze Femdom Party’s namelijk heel druk bezocht en we hanteren een maximaal aantal deelnemers. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan info@deovergave.eu met vermelding van Ultimate FEMDOM, je namen/nicknames en met hoeveel personen je komt. Niet voor heren alleen.

Kom het ervaren! Kies je eigen grenzen! Van plezierige plagerijtjes tot de Ultimate Submission!

Dresscode: kinky (lak, leer, latex) of naakt
(Let op: zonder geschikte kleding word je niet toegelaten! We willen de BDSM-sfeer hoog houden.)

 

Eten en drinken inbegrepen. Buffet van 20.00 tot 0.00.


Let op

Reserveren is verplicht en er is alleen toegang met één van de volgende bewijzen:


1. Bewijs van volledige Corona vaccinatie
2. Negatieve Corona/PCR-test niet ouder dan 24 uur voor aanvang van het evenement

We begrijpen dat dit voor sommigen lastig kan zijn. Maar dit doen we uitsluitend om jullie veiligheid en die van ons personeel te kunnen garanderen, dus we hopen op jullie begrip.