Ultimate Black Night
Toegang stellen, dames en single mannen
Toegang stellen, dames en single mannen

Datum: Zaterdag, 26 Mei 2018

Tijd: 20:00 - 1:00

Latitute: , Longtitute:

×

Toegang: Koppels € 50,00, dame € 20,00, heer € 85,00

Ultimate Black Night
 
Op veler verzoek introduceren we een nieuw concept, voor iedereen die hun ultieme droom willen laten uitkomen: Ultimate Black Night. Laat je verrassen, verleiden en verwennen door een van onze goed gebouwde, goed verzorgde en goed gemanierde ‘black loverboys’. Dit wordt een avond om niet snel te vergeten!
 
We weten dat het voor veel dames en ook stellen een droom is, misschien wel een ‘guilty pleasure’: een heerlijke stoute avond beleven met een aantrekkelijke donkere man. Dat kan bij Ultimate Dream, tijdens de Ultimate Black Night. Er zijn op deze avond verschillende ‘black loverboys’ aanwezig. Geen opdringerige haantjes, maar vriendelijke heren die er alles voor over hebben om jou een topavond te laten beleven.
 
Begin rustig aan de bar om onder het genot van een drankje kennis te maken, of tast elkaar af op de dansvloer. Als het klikt kunnen jullie je naar hartenlust uitleven in een van de jacuzzi’s of de speelkamers. Keuze genoeg en... er gebeurt niets dat jij niet wilt.
 
Dus heb jij altijd al eens willen spelen met een aantrekkelijke donkere man? Ben je nieuwsgierig naar wat er waar is wat gezegd wordt over donkere mannen? Misschien vind jij als man het wel spannend om je vrouw te zien genieten, of lijkt het je leuk om haar samen met een van onze ‘dark loverboys’ tot een hoogtepunt te brengen? Kom dan zeker een kijkje nemen bij de eerste editie van Ultimate Black Night. Wij doen er alles aan om jou een geweldige avond te bezorgen.
 
Ook is deze avond toegankelijk voor alleengaande heren, dus keuze genoeg voor iedereen.
(vrijdag)