Ultimate FemDom
Ultimate FemDom
Ultimate FemDom

Datum: Zondag, 23 Juni 2024

Tijd: 14:00 - 20:00

Ultimate Dream, Willemstraat 9-B, Beek en Donk

Latitute: , Longtitute:

×

Toegang: Per persoon € 50,00

Ultimate FemDom

### Welkom bij de FemDom-party van Ultimate Dream: Dé FemDom-party van het Zuiden!
---
Vanaf het moment dat je door de deur stapt, voel je de magnetische aantrekkingskracht van vrouwelijke empowerment, waardoor je dieper in een rijk wordt gezogen waar remmingen als ijs wegsmelten in de warmte van een zwoele blik. Hier nemen vrouwen met moeiteloze gratie het voortouw, hun gelach weer klinkt als muziek in de ruimte, hun zelfvertrouwen als een baken van verleiding.
Of je nu een beginneling bent die graag een teen in het water van de verleiding wil dompelen of een ervaren liefhebber, je zult merken dat je met open armen wordt verwelkomd in dit rijk van vrouwelijke dominantie. Dus kom en geef jezelf over aan de betovering van een party waar vrouwen de boventoon voeren. Laat je remmingen los, omarm de sensatie en bereid je voor om meegesleept te worden op een ontdekkingsreis die je doet verlangen naar meer.
 
**Aanmelden**
Aanmelden kan als koppel (Domme & sub m/v/nb), als alleengaande Domme of als alleengaande sub.
Aanmelden gaat via femdom@ultimate-dream.nl. Vermeld hierin de datum van de FemDom-party, jouw/jullie beider Fetlife-namen en de rollen of D/s relatie. Dat kan ook een gelegenheidspartner zijn.
Alleengaande subs zijn van harte welkom (gelimiteerd). Wil je als alleengaande sub deze leuke party bezoeken, meld je dan aan (via femdom@ultimate-dream.nl) met een korte beschrijving van jezelf en wat je toevoegt als single sub aan de party. Een week voor aanvang van het event laten wij je weten of je kunt aansluiten. Het FemDom-team zal op basis van de aanmeldingen, rekening houdend met een goede balans tussen subs en Dommes, een aantal alleengaande subs uitnodigen.
Voordat je een aanmelding stuurt, lees onderstaande tekst goed door! Dat voorkomt verwarring en dan is het voor iedereen duidelijk waar men aan toe is. Is er verwarring naar aanleiding van de onderstaande beschrijving of zijn er nog vragen? Stuur je vraag naar femdom@ultimate-dream.nl en er wordt dan zo snel mogelijk gereageerd.
 
**Algemene informatie & Visie**
Ben je bij de vorige FemDom-party‘s aanwezig geweest, dan ben je het er ongetwijfeld mee eens dat vrouwelijke dominantie wordt gevierd en dat we er samen een ontzettend leuke en stijlvolle party van maken!
Wij vieren FemDom en alle Dominante dames en onderdanige subs, ongeacht iemands ervaring met FemDom, iemands leeftijd of iemands genderidentiteit. Wij juichen het zelfs toe dat mensen deze geweldige en spannende wereld willen betreden!
Echter proberen wij erop toe te zien dat de FemDom-party’s bij Ultimate Dream een karakter hebben waar wij als FemDom-team achter staan. Ultimate Dream is een fantastische club, met meerdere party’s voor alle fetish-, kink- & BDSM-liefhebbers.
Het FemDom-team behoudt zich daarom het recht voor om mensen die zich aanmelden, niet voor de FemDom-party uit te nodigen. Wij willen hierin zo transparant mogelijk zijn. Desalniettemin blijft het de beslissing van het FemDom-team en hoeft er geen verantwoording te worden afgelegd. Onze gasten weten dat onze visie van de FemDom-party altijd in het oog wordt gehouden. Dat betekent; respect, inclusie, consent, stijl, positieve interactie tussen gasten, positieve houding t.o.v. Ultimate Dream als club én richting het FemDom-team. Zij zullen ook toezien op een goed verloop.
Word je niet uitgenodigd? Stuur gerust een nieuwe aanmelding voor een volgende party. Wij zullen alleen in uiterste gevallen de keuze maken om individuen structureel toegang voor de FemDom-party te ontzeggen. Overigens staan de FemDom-party’s los van andere party’s bij Ultimate Dream. Het FemDom-team draagt hierin de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid.
De Ultimate Dream FemDom-party verplicht NIEMAND om deel te nemen aan activiteiten waar men liever niet aan deelneemt. Wij stimuleren echter wél zoveel mogelijk interactie en een open houding. Zéker van alleengaande subs.
Bij deze FemDom-party worden vanzelfsprekend géén mannelijke dominanten toegelaten. Deze heren zijn welkom bij een van de andere Ultimate Dream party's. Hierin geldt; identificeer je jezelf NIET als vrouwelijk, dan ben je niet aanwezig als Dominant bij de Femdom-party.
 
**Regels**
Deze party heeft een aantal specifieke regels en richtlijnen, die afwijken van die voor andere party's:
- Dit event is speciaal voor Dommes en subs die hen aanbidden. (FemDom verwijst naar alle Femme-individuen, ongeacht gender-expressie & -identiteit.)
- Dommes hebben de leiding en zullen te allen tijde met respect worden behandeld. Als je je hier niet aan houdt, zul je vriendelijk worden gevraagd de party te verlaten.
- Alle subs staan zo goed mogelijk ten dienste van alle aanwezige Dommes. De wensen van de Dommes worden meteen en naar beste vermogen vervuld door de aanwezige subs. Uiteraard alleen met af- en toestemming van eigen Dame / Domme en wederzijds consent. Dit kan van alles zijn: het geven van een (voet)massage, ropebunny zijn, dienen als voetenbankje, er zijn voor een goed gesprek of meer erotisch getinte taken.
- Ook tijdens deze party geldt, dat over en weer consent voor een spel nodig is. Voor alle partijen geldt, dat een ‘nee’ ook ‘nee’ is en zo gehoord wordt. Dus ook wanneer een sub ‘nee’ zegt, houden andere Dommes zich hier aan. Zorg wel dat communicatie respectvol en in de geest van FemDom blijft.
- Subs kunnen alleen gebruik maken van het meubilair met toestemming van een Domme. Staan of op de grond zitten, is de gulden standaard. Zit je als sub en staat er een Domme naast die graag plaatsneemt? Dan sta je je plek af.
- Alcohol, drugs en benevelende medicatie gaan NIET samen met BDSM. Wij vragen gasten dus met klem om zeer verstandig om te gaan met hun eigen alcoholconsumptie. Wij willen misstanden voorkomen en voorkomen dat andere gasten last ondervinden van iemands alcoholgebruik. De gastvrouwen en medewerkers van de club zien hier ook op toe. Word je aangesproken en luister je niet, dan word je vriendelijk verzocht de club te verlaten. We hanteren een zerotolerancebeleid rondom drugsgebruik; merken wij dat er middelengebruik plaatsvindt, is dat direct einde party voor de betrokken individuen.
- Dresscode: Dommes en subs worden gevraagd zich stijlvol en in de sfeer van de party te kleden.
- Voor Dommes geldt: dress to impress. Zou je jouw outfit ook op een terrasje in Eindhoven kunnen dragen? Geef er dan een extra draai aan. Verras ons en imponeer ons! Be a Domme!
- Probeer rekening te houden met de stijl van het thema. Het thema is NIET leidend, maar biedt gasten de kans om hun outfit te variëren of in een originele stijl te komen. Go crazy!
- Subs dragen fetishkleding (in thema-stijl voor extra bonuspunten!) of zijn naakt. Wél dienen zij in elk geval minimaal pols- & enkelboeien te dragen.
- Crossdressing, chastitycages en andere specifieke attributen bij subs worden van harte toegejuicht. Zorg wel voor de klasse en stijl die wij graag uitdragen bij onze FemDom-party.
- Spijkerbroeken, afgetrapte sneakers, joggingbroeken, simpele T-shirts, casual kleding en een onverzorgde uitstraling worden zeer sterk afgeraden!
- Stel als sub geen brutale of respectloze vragen aan Dommes. Wanneer een Domme een sub een vraag stelt, probeert de sub hier zo goed mogelijk en beleefd op te antwoorden. Of verwijs de Domme respectvol door naar de eigen Domme: “Dat kunt U beter aan mijn Domme vragen, die U daar ziet.”
 
Om de Dommes van alle gemakken te voorzien kunnen single subs of subs waarbij hun eigen Domme consent heeft gegeven, tijdens dit event gevraagd worden om te helpen bij:
- serveren, dames voorzien van drankjes, etc.
- het georganiseerd en netjes houden van speelplekken.
- dienstbaar zijn tijdens spellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tassen dragen, zwepen vasthouden of aanreiken, etc.
 
**Praktische informatie**
Zoals bij alle party's in onze club zijn alle drankjes en het gebruik van een warm en koud buffet bij de entreeprijs inbegrepen.
Er wordt door de club een bandjes-systeem gehanteerd. Gasten geven bij aankomst aan van welke eet-tijd zij gebruik willen maken. Zo voorkomt de club dat gasten lang moeten wachten, geen kans krijgen om deel te nemen aan het buffet of een overvol restaurantgedeelte.
Er zijn ruime kluisjes aanwezig, waar je bij binnenkomst een sleutel voor krijgt. Omkleden kan ook in deze ruimte. Ultimate Dream ligt beschut en afgezonderd; dat maakt het voor mensen ook mogelijk om in outfit te arriveren, indien gewenst.
Ben je voor de eerste keer bij Ultimate Dream? Rebel_666/ miss_luca of een van hun subjes geven je/jullie graag een rondleiding!
Is er een voorval, een conflict of heeft iemand zich misdragen? Kom naar de gastvrouwen toe en bespreek het met ze. Wij zullen als FemDom-team een zo passend mogelijke oplossing vinden. Het is voor ons belangrijk dat iedereen gehoord wordt, zich veilig voelt, en dat niemand wordt aangetast.
De locatie is geschikt voor mindervaliden. Voor rolstoelgangers is het lastiger, maar niet onmogelijk. Er zijn op verschillende plekken drempels en op- & afstapjes, maar de club is volledig gelijkvloers. Vrijwel alle ruimtes, inclusief het restaurantgedeelte, zijn bereikbaar.
 
 
**Spelen & faciliteiten**
Verspreid in de club staan meerdere BDSM-speeltoestellen zoals kooien, andreaskruizen, schavot en ophangpunten. Deze kun je onbeperkt gebruiken. Uniek zijn de ophangpunten boven de twee verwarmde whirlpools voor waterbondage.
Als het weer het toelaat, kan gebruik gemaakt worden van het buitengebied en het buitenzwembad (met groot bondage-frame). Ultimate Dream beschikt over een grote en betegelde tuin (zonder inkijk) met verschillend BDSM-meubilair en speelplekken. Er is sinds 2023 ook een ruime tuinkamer met meerdere ophangpunten, BDSM-meubels en lounge-gebied.
Er zijn meerdere afgezonderde ruimtes, waar men relatief privé kan spelen. De bedden mogen uiteraard gebruikt worden.
Voor al het spel geldt: zorg dat je jullie speelplek netjes en opgeruimd achterlaat.
Verder vooral belangrijk: geniet, vereer Female Dominance, maak plezier en maak er samen weer een onvergetelijk party van!
Op 'Going' zetten wordt gewaardeerd en is bovendien erg leuk voor anderen om te zien welke bezoekers er mogelijk komen, maar is géén aanmelding. Aanmelden kan via femdom@ultimate-dream.nl. Pas ná bevestiging sta je op de gastenlijst.
Ten slotte: Alléén berichtgeving vanuit femdom@ultimate-dream.nl of info@ultimate-dream.nl geldt als officiële berichtgeving van het FemDom-team of van de faciliterende club @UltimateDream.
 
**Language**Our more experienced guests are mostly native Dutch-speakers. But we want to promote international inclusivity and guests with different nationalities. We encourage international or non-Dutch speaking guests to use English as the language to communicate in. Applications in English are welcome. Come check out our party and club @UltimateDream!


P.S. Reserveer op tijd want we willen niet dat je voor een gesloten deur komt te staan